středa 9. listopadu 2016

MĚJTE OČI OTEVŘENÉ..


Krasne uprsene dopoledne moji.
Dnes rano jsem si byla zabehat. Coz asi nikoho nijak neohromi.😀

ALE - minuly tyden jsem Vam psala odusevnely prispevek o tom, ze kazda nase cesta nam muze prinest neco noveho, neocekavaneho. Velmi poeticky jsem Vam k tomu dala par fotek ze stezky, kam chodim behat, pamatujete?😁😀

No, celou tuhle stezku provazi reka. A v urcitych usecich te reky jsou takove mensi jezy. A DNES, NA HRANE JEDNOHO TOHO JEZU, SEDEL NA ZIDLI CLOVEK. Kluk, slusne obleceny v kosili a kalhotech, boty. Proste tam tak sedel a koukal z jezu dolu. 

Co Vam budu povidat, trosku me vysokoval. Dokonce jsem si obehla jedno kolecko po lese navic, abych ho mohla chvili pozorovat. Porad jen sedel, ziral a obcas se osplouchnul vodou. Kdyz jsem ho minula podruhe, po 20 metrech mi to nedalo, vratila jsem se zpet k nemu a sla se ho zeptat, zda je v poradku. 

Vite, ne ze bych se bala, ze si chce neco udelat, spis vypadal jako nekdo, kdo si proziva velmi zvlastni monenty svym velmi zvlastnim zpusobem. Ale stejne, urcite by mi jeste dlouho vratlo hlavou, jestli preci jen nepotreboval treba pomoc.
Proc Vam to pisu?

Nekdy lidi odsoudime pro jejich zvlastni jednani, ktere se uplne neslucuje se "standardem" jen proto, ze se rozhodli jit svou vlastni cestou, neohlizet se na to, co je "normalni" a "spolecensky prijatelne", cinit veci, ktere jsou pro jine nemyslitelne. Myslim, ze je to domena predevsim lidi, kteri jsou tak paralizovani strachem z toho, co si o nich ostatni mysli, ze nedokazou otevrit svou mysl a prijmout i neco, co je proste neobvykle .
Jejich skoda, nemyslite? 


Mejte oci a mysl otevrene a uvidite, kolik novych veci a udalosti Vam zivot prinese.
Jinak kluk byl v poradku, provadel jakysi ritual nejakeho meditacniho procesu, jehoz nazev vubec neznam. A ja mu preji, at je porad stejne svuj, protoze je to skvele!

Žádné komentáře:

Okomentovat